Om solfuglen

Solfuglen, – er en interessegruppe der primært henvender sig til fuglefolk med interesse for netop denne fuglegruppe, det være sig fugleholdere med enkelte fugle og mindre voliere/burforhold, som de der har større anlæg,  blot interessen er der, er fugleholdets størrelse absolut ikke afgørende, blot vi har samme mål og ønske, – at opdrætte frugt- og insektædende fuglearter, med det formål at bevare arterne i fugleholdet i Danmark.

Vores medlemsblad udkommer 5 gange årligt. Heri kan du blandt andet læse om medlemmernes egne erfaringer med frugt og insektædende fugle, opdræt, foder mm.
Vi prøver for vidt det er muligt, kun at bruge artikler fra vores egne medlemmer med deres egne billeder af de pågældende fugle.
Bladet er flot sat op af vores dygtige redaktør, og bliver trykt i et flot layout, som altid er værd at læse igennem en ekstra gang.

image1

Vi har 2 udflygter om året, hvor vi besøger egne medlemmer som har lyst til at åbne deres fuglehold op for resten af interesse gruppen. Her står foreningen for morgenmad samt kaffe og kage senere på dagen.

IMG_2121IMG_2123